zonnezeil, hypar, zonzeil,zonnezeilen,zonnenzeilen,zonnezeillen
ShadowArt|techniek|ontwerpen  
ShadowArt
 
Bezoek onze nieuwe website!
www.ShadowArt.nl

ShadowArt zonnezeilen geven door hun vormgeving een extra accent aan uw woonomgeving. Onze producten zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardige materialen. De combinatie materiaal en esthetishe vormgeving maken van onze zonnezeilen prachtige objecten voor uw tuin of terras.

Het schijnbaar zwevend zonnedak laat u dankzij de ShadowArt  functionaliteit zeer snel installeren en blijven in de regel de hele zomer opgespannen staan. In de herfst waneer het zonlicht welkom is, kunt U het ShadowArt zonnezeil snel demonteren, en maakt het plaats voor licht en warmte.

Op maat gesneden oplossingen

 Elk ShadowArt zeil is weer een uniek product dat op maat gemaakt wordt en  hierdoor precies past in uw leefomgeving. Een ShadowArt zeil wordt specifiek naar uw wensen gemaakt. Van een 3-hoek of bijvoorbeeld een 6 hoekig zeil, van een vrijstaand zonnezeil met minimaal 4 masten of een schaduwzeil met gedeeltelijke muurbevestiging, alles is mogelijk                      

U heeft de keuze uit verschillende kwaliteiten zeil in vele moderne kleuren. Zo hebben wij voor elke toepassing een passend materiaal en kleur voor uw zonnezeil beschikbaar

Design in combinatie met functionele techniek

Wat ShadowArt zonnezeilen bijzonder maakt  is de liefde voor het detail. Bij onze producten is niet alleen het design belangrijk maar ook functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo maakt het ingebouwde spanmechanisme voor het zeil en  het vergrendelingsmechanisme van de masten het opzetten van het zeil tot kinderspel.

Volledig op elkaar afgestemde materialen, vormgeving en functionaliteit. De geschuurde roestvrijstalen masten staan garant voor een lange levensduur en zijn  net als de zeilen eenvoudig te onderhouden.

Prijs vanaf € 3.000,-- incl btw en montage

Schuifzeilen harmonica doeken

Naast de gespannen zeilen is het ook mogelijk om schaduw te creeeren met behulp van een schuifzeil of harmonica doek.

Dit doek schuift over een geleiden rails waardoor u eenvoudig kunt varieren in het moment van schaduw en geen schaduw.

Wij maken ook hiervoor maat oplossingen